Meble Wróblewski z salonem mieszczącym się w mieście Sosnowiec to gwarancja dobrej klasy materiałów oraz profesjonalnego wykonania wszystkich rodzajów mebli. Produkcją mebli jak również zabudową wnęk firma trudni się już od niemal ćwierćwiecza i nastawiona jest na spełnianie prywatnych wymagań klientów. Działa z nastawieniem na nowoczesne technologie i wspomagając się materiałami najlepszej klasy.
Produkty, wchodzące w skład oferty, to: meble kuchenne, pokojowe, łazienkowe, szafy na wymiar przesuwne oraz wolnostojące, jak również meble garderobiane. Nie tylko dom i mieszkanie wchodzą w skład kompetencji przedsiębiorstwa. W ofercie znajdują się także meble na wymiar apteczne, sklepów i biur. Także proponujemy Państwu doskonałe szafy na wymiar Katowice
Pracownicy firmy znają się świetnie na swojej pracy, dlatego działają według najważniejszych zasad montażu mebli. Na przykład jeśli mowa o okapie kuchennym, musi on być umieszczony na odpowiedniej wysokości, by mógł efektywnie pochłaniać opary.
Jeśli klient chce dopracować dom czy mieszkanie albo dokonać remontu, współcześnie nieobca mu będzie zabudowa wnętrz. Katowice i sfery sąsiednie posiadają w swoich propozycjach produkty tradycyjne, ale też odbierają indywidualne zlecenia.
Meble Wróblewski to oferta dla mieszkańców takich miejscowości jak Katowice czy Dąbrowa Górnicza. Aby skontaktować się z pracownikami firmy, trzeba jedynie uzupełnić formularz kontaktowy, który znajduje się w witrynie internetowej. Projektant dokonuje pierwszych pomiarów, są one całkowicie nieodpłatne, a następnie robi wizualizacje komputerowe. Klient zawsze ma prawo wpłynąć na wygląd i konstrukcję mebli – wszystkie zamówienia realizuje się z uwzględnieniem jego potrzeb.
Zachęcamy do zaznajomienia się z naszą ofertą oraz
składania zamówień. Zapewniamy gwarancję satysfakcji.